To all that super mommy’s …

Na een dag werken, een heerlijk bordje eten dat voor mij klaar stond bij mijn schoonmoeder en knuffel tijd vlak voor het in bed stoppen van mijn bijzondere kindjes, plofte ik gister avond op de bank!

Tijd voor mij, voor Healthy Feelings.

Vanuit daar raakte ik in gesprek met een moeder van een jong meisje! Een bijzonder open gesprek. Een gewone mama met heel veel liefde voor haar meisje. Een bijzondere mama die alle ballen hoog probeert te houden. Zich hier soms uitgeput en onbegrepen of misschien beter gezegd ongehoord in voelt.

• Wat is dat toch? Vraag ik mij af!

Wat is dat toch “ de taboe” die nog steeds heerst over het feit dat een jonge mama zijn echt wel pittig is. En ik zeg “een feit”! Want elke nieuwe mama heeft overweldigende gevoelens.. op wat voor gebied dan ook! Dit is niets om je voor te schamen. Dit is het proces van moeder worden, moeder zijn.. Het proces van deze nieuwe fase in jouw leven.

• Fall Seven times, stand up eight

stuurde ik naar haar. Het is niet erg om te vallen. En als je er van baalt, laat dat gevoel er dan ook zijn. Maar raap jezelf bij elkaar, sta op sterker dan voor je val. Leer van deze ervaring. Ontwikkel jezelf in deze nieuwe rol.

#YouGoMama #vrouwencoachtobe #IkVoelditzodoormergenbeen#youvegotthis #schaamjeniet #geloofinhetproces #ontwikkeling#mamazijnissomspittig #Datzegtnietsoverdeliefdevoorjekind #Letitbe#Volgjemamagevoel #derestkomtwel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *