EMB Bloedtest

Energetische | Morfologische | Bloedtest

IMG_2427

Inzichten krijgen...

Concreet en doelgericht werken aan een gezondere én gelukkigere jij. Dat is wat de EMB voor jou kan beteken. Heb jij klachten, maar weet jij niet waar die vandaan komen? Denk aan (chronische) vermoeidheid, futloos gevoel, darm problemen, slechte concentratie, vergeetachtigheid, hormoonschommelingen of mentale ongemakken…

Of wil jij gewoon een algehele gezondheidscheck?
Ik ben onwijs trots en blij dat ik de EMB bloedtest mag aanbieden.. Het biedt inzichten op veel vlakken die allemaal perfect passen binnen de missie van Healthy Feelings..

Energerisch

Energerisch betekend niets meer dan energie.

Elke cel in ons lichaam heeft een cel-eigen energetische waarde, een trilling. Deze energetische waarde worden via resonantie gemeten. Zo ontstaat er een totaal overzicht van de fysieke en mentale gezondheid. Het apparaat zendt een orgaan specifieke trilling uit en ontvangt deze terug. Het verschil tussen het verzonden en ontvangen signaal wordt gemeten. Zo kunnen we functieverlies in een bepaalde cel duidelijk in kaart brengen.   

Ons lichaam geeft op trillingsniveau aan wat er nodig is om weer in balans te komen!

 

Morfologisch

Morfoligisch komt van het oud Griekse “morphé” en “logos” wat vorm en leer of kunde betekent. Ofwel: 

“Als iets te maken heeft met de vorm” 

In het bloedonderzoek wordt er gekeken naar de vormgeving van de bloedcellen. Afwijking hierin kan globaal aangeven wat er mankeert. Daarnaast is een afwijking in de cel vaak ook een afwijking in de functie van de cel.

De afwijkingen in de cellen kunnen komen door een andere oorzaak, bijvoorbeeld een niet goede aanmaak waardoor er een klachten patroon ontstaat. Soms zijn ze zelfs de oorzaak van het klachtenpatroon. 

bloedtest

Ik neem wat bloed af door middel van een vingerprik. Een deel vang ik op in een daarvoor bedoelt buisje. Ook maken we 6 afdrukken met 1 druppel bloed op een glasplaatje. 

Het bloed wordt opgestuurd naar het lab  en onderzocht. Het onderzoek wordt gedaan met zowel een reguliere bril als een complementaire bril. 

Bij complementaire zorg is het doel; Het welbevinden van de patiënt vergroten!

We kijken naar het gehele plaatje en gaan uit van het zelfhelende systeem dat elk lichaam heeft. Hoe kun jij die het beste ondersteunen? 

Zweverig?

alles is energie! en je energie zegt alles over jouw gezondheid en emotionele welbevinden" - Einstein -