Check-Up

Als jij weet hoe jij ervoor staat...Dan kun je verder!

50745856_1478048078995596_1935913028185340889_n

Als eerste start of als extra duwtje in de rug...

De check- up is voor jou als je al bezig bent met je gewoonte veranderen maar even vast loopt. Voor jou als je wilt starten maar niet goed weet waar te beginnen. Voor jou als je nieuwsgierig bent waar je nu staat. 

Soms is het fijn om feitelijk te zien hoe je er voor staat, om even met iemand te kunnen sparren over (haalbare) doelen en misschien wat extra tools tot je te nemen om zo fris van start of weer goed door te kunnen pakken. 

In de check up kan het allemaal!

| food |

Voedings is niet alleen van belang om er goed uit te zien. Het heeft ook effect op jouw energie level, je hormoonhuishouding en vele uiteenlopende systemen in jouw lichaam. 

Gezonde voeding kan zorgen voor een gezonder lichaam waardoor veel “vage” klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. En wat dacht je  van de  energie toename!

| mind |

Een gezonde mind. Een vaak vergeten factor, maar minstens net zo belangrijk als beweging en voeding. Zonder een gezonde mind en positieve mindset zal een tevreden, voldaan geluksgevoel behalen lastig zijn. 

Durf jij echt naar jezelf te luisteren en je geluk te volgen? Slaap jij goed en voldoende? Misschien wel het belangrijkste: ontspan jij écht genoeg?

| movement |

Beweging. Je kunt denken aan lichamelijke beweging, wat nodig is om jouw lichaam gezond, vitaal en klachten vrij te houden.

Maar je kunt ook denken aan beweging in de vorm van vooruit gaan. Letterlijk in beweging komen richting jouw doelen en verlangens. Dit kan heel spannend zijn, bewust of onbewust kan dit voor blokkades zorgen. 

8

Wat kun je verwachten?

Een consult van anderhalf uur waarin we aandacht besteden aan de analyse van het patronen dagboek. Een dagboek waarin je voor onze afspraak een week je voeding, beweging, gevoel en bezigheden mag bijhouden. We bespreken welke veranderingen groots effect kunnen hebben. 

Het is een kleine twee uur van analyse; Balans in ontspanning en stressniveau. 
Inzicht in gewicht, vet en vochtpercentage, spier en botmassa, rustmetabolisme, buikvet en BMI. Uitleg basis gezonde voeding; Hoeveelheid kcal & verdeling macro’s; koolhydraten, vetten en eiwitten. 

Een doel is snel gemaakt, samen zorgen we dat dit doel duidelijk, haalbaar en realistisch is. Na aanleiding van de bovengenoemde conclusies bepalen we een doel en werken die uit. 
Met deze eerste stappen naar jouw gezondere en gelukkigere leven kun je direct aan de slag! 

Ook de check up is gebaseerd op

FOOD – MIND – MOVEMENT

Stop doubting yourself...
Work, and make it happen!