Samenwerkingen

To go fast...Go alone. To go far...Go together.

Power Kitchen

Powerkitchen is opgericht door een twintiger met een grote passie voor een gezonde levensstijl én bakken! Powerkitchen is dan ook dé webshop waar je gezonde bakmixen vindt. Zonder toegevoegde suiker en E-nummers, eenvoudig te maken en helemaal vegan.vVoor alle Healthy Feelings klanten heeft Louise van Power Kitchen  een leuke kortingscode gecreëerd.

Flinn winkelcafé

Een dierbare samen werking. Een rustgevende plek met heerlijke gezonde voeding, goede koffie en een spar partner.
Een locatie waar ik heerlijk rustig kan werken, waar ik mijn workshops mag geven en waar ik kan vergaderen.

FLINN Winkelcafé
Voorstraat 11

Huisarts Hoef en Haag

De samenwerking met de huisartsen Esther Bleeker en Larissa de With is ontstaan uit een visie die wij delen. De persoon die bij jou in de stoel zit écht willen helpen. Niet tijdelijk maar duurzaam!

De limiet 15 In Vianen

Psy.moon - Holistische Psycholoog

Simone en ik komen beide uit het zelfde stadje (dorp). 
We kende elkaar van hoi en doei, wat gezamenlijke vrienden en de momenten dat Simone bij mij in de winkel kwam om een nieuwe garderobe aan te schaffen.

Ongeveer tegelijk besloten wij onze huidige baan op te zeggen voor onze eigen onderneming. We vonden elkaar daarin. Ik heb aan Simone een onwijs fijne collega ondernemer, waarmee ik alles kan delen. We sparren geregeld, hebben het over de leuke en spannende dingen van het ondernemen. Over de toekomst plannen en de lessen die achter ons liggen. 

Het mooiste van alles? Ze is een kei in haar vak! 
Onze werkzaamheden en de dames die wij zien sluiten enorm op elkaar aan.
Samen werken was dus al snel besloten!

Super Yoga.nl

Alles wat te maken heeft met yoga en meditatie vindt je terug op de website van Super Yoga.nl. Ik kwam in contact met Lisanne, de dame achter super yoga, toen ik zelf op zoek was naar een goede yogamat. 

Niet is minder waar! Super Yoga verkoopt de beste yogamatten. En ze zijn nog prachtig ook. Inmiddels vindt je in mijn huis veel meer terug van deze prachtige onderneemster. En zijn we een leuke samenwerking aangegaan, waarbij de Healthy Feelings klanten een leuke korting krijgen op de Lotus mat.

Groen en Bloei

Laura van Groen en Bloei begeleid mensen bij stress en overspannenheid.  Zij volgde een opleiding NLP en starte haar onderneming. Tijdens haar consults neemt zij je mee met een wandeling en gaan jullie samen op zoek naar meer balans. 

Als snel vonden we elkaar. Puur doordat onze visie zo mooi bij elkaar past. Ik wordt altijd rustig als ik met Laura praat.  Een onwijs mooie aanvulling op bijvoorbeeld het 1 op 1 traject  of na aanleiding van een uitslag EMB. 

Laura hanteert een korting van 50% op het eerste consult voor klanten van Healthy Feelings.

Blessed by Daan

Buiten het feit dat Daniëlle een heerlijk mens is heeft zij ook nog eens mega veel verstand van aromatherapie wat gebaseerd is op etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. 

Ze geeft heerlijke massages. Maar ook verkoopt zij pure en natuurlijke huidverzorging. De etherische olie kan ook op allerlei andere manieren ingezet worden. 

Onze samenwerking ontstond na een gesprek over de EMB,
Stress en belasting van toxische stoffen komt hier vaak uit!

Laat Blessed by Daan hier nu prachtige oplossingen voor hebben!

Heb jij leuke ideeën over een samenwerking?

Ik ben altijd in voor een gesprek!