-

-

1 op 1 traject

Voor een gezond(er) en gelukkig(er) leven

IMG_8223

Niets is standaard, jij ook niet!

Simpel weg omdat elk lichaam iets anders nodig heeft. Shakes en wondermiddelen laten we achterwegen. We richten ons op wat jouw lichaam nodig heeft. Dit traject is persoonlijk én passend in jouw leven. We werken aan een positieve verandering, waar jij levenslang plezier van hebt! 

Hé topper! Je staat er écht niet alleen voor…
Ik vertel je graag waarom het jou dit keer wel gaat lukken…

| food |

Voedings is niet alleen van belang om er goed uit te zien. Het heeft ook effect op jouw energie level, je hormoonhuishouding en vele uiteenlopende systemen in jouw lichaam. 

Gezonde voeding kan zorgen voor een gezonder lichaam waardoor veel “vage” klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. En wat dacht je  van de  energie toename!

| mind |

Een gezonde mind. Een vaak vergeten factor, maar minstens net zo belangrijk als beweging en voeding. Zonder een gezonde mind en positieve mindset zal een tevreden, voldaan geluksgevoel behalen lastig zijn. 

Durf jij echt naar jezelf te luisteren en je geluk te volgen? Slaap jij goed en voldoende? Misschien wel het belangrijkste: ontspan jij écht genoeg?

| movement |

Beweging. Je kunt denken aan lichamelijke beweging, wat nodig is om jouw lichaam gezond, vitaal en klachten vrij te houden.

Maar je kunt ook denken aan beweging in de vorm van vooruit gaan. Letterlijk in beweging komen richting jouw doelen en verlangens. Dit kan heel spannend zijn, bewust of onbewust kan dit voor blokkades zorgen. 

8

Wat kun je verwachten?

Geen standaard weekmenu, onhaalbare sport doelen en ontoepasbare tools naar een gezondere mindset.. Wat wel? 

Een persoonlijk plan op jouw behoefte afgestemd en toepasbaar voor de rest van je leven. Coaching ook buiten onze consults om. In het moment handelen is belangrijk bij verandering. Bijvoorbeeld samen sparren naar een betere of gezondere oplossing als jij ergens tegen aan loopt. Het hele traject wordt ondersteund door een werkboek en een online omgeving waar je tal van mijn tips, trics en tools terug kunt vinden. Hoe we dit aanpakken ?

In 3 fase gaan we aan de slag

Fase 1

We gaan van start!

4 afspraken totaal –
wekelijks 1 afspraak

In de eerste fase bekijken we samen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Uitleg over de basis van gezonde voeding staat centraal. 

Voor onze eerste afspraak houdt je een week een patronen dagboek bij over: voeding, beweging, energie en emotie. Deze bespreken we tijdens de intake. We voeren een start meting uit en nemen de EMB bloedtest af.

Zo creëren we een basis om een mooi concreet doel op papier te zetten en de eerste haalbare aanpassingen te gaan maken.   

Fase 2

Wat kunnen we fine tune.   

4 afspraken totaal  – 
om de week 1 afspraak

In fase 2 hebben we de ruimte om alle gemaakte afspraken te fine tune. behaal je het gewenst resultaat; fysiek en geestelijk? Moeten we dingen aanpassen of kunnen we uitbreiden. 

Centraal deze fase staat een stukje mindset. Een terugval of lastig momentje ligt op de loer en hier besteden we dan ook  de nodige aandacht aan. Écht patronen doorbreken. 

In deze fase zit de uitslag EMB en een 1:1 bokssessie verwerkt. Je snapt dat het stukje bewegen belangrijk kan zijn om de progressie voort te zetten… 

Fase 3

Het voelt steeds meer eigen.

4 afspraken –
elke 4 weken 1 afspraak

Fase 3 is de stok achter de deur om oude patronen écht blijvend om te buigen naar nieuwe gewoonte. Geestelijk heb je hier minimaal 4-6 maanden voor nodig. Precies daarom duurt het traject 6 maanden. Tegelijk staat deze fase in het teken van rust in het proces.

In deze fase werken we naar het punt dat aanpassingen eigen voelen en jij er je routine in hebt gevonden. Van groot belang is dan dat jij jouw valkuilen herkent en hier op tijd op in weet te spelen. Zo wordt een terugval korter en minder heftig.

Ben je enthousiast over het 1 op 1 traject, of heb je nog vragen?
Druk dan snel op de button hieronder voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We nemen dan even de tijd om te bespreken
wat jouw behoefte zijn en waar je tegen aan loopt. Ik vertel je wat ik daarin kan bieden en beantwoord al jouw vragen!

9. JPG

Dat wat je aandacht geeft groeit... Dit alles met misschien een traan maar zeker ook de juiste dosis humor...