Wie ben ik

Een klein kijkje in mijn leven ...

DE8E544B-0687-451D-BEBA-0C2EF4DB2D8F_1_201_a

Hi...Mijn volledige naam is Karlijn Dimitra Premseler

Ik ben 36 lentes jong en moet mij bij het boodschappen doen
nog legitimeren als ik met 1 kind in de kar en 1 kind op mijn arm
mijn weekboodschappen afreken waar een flesje rosé bij zit.
Let’s say; later als ik groot ben, ben ik daar blij mee…

Mijn moeder is Grieks en buiten mijn naam kun je dit terug zien
in mijn temperament die soms nog wel eens voorbij piept. 
Ik woon in Vianen, bij Utrecht, samen met mijn vriend Scott
en onze kindjes Yves (2015) en Mae (2017).

"Mijn liefde voor deze man"

Laten we dan gelijk maar eens een boekje open doen over mijn liefde. Mijn liefde voor deze man, de vader van mijn kindjes. Sinds 2012 is hij mijn grote liefde. Hoe dat kwam? Heel cliché maar ik kan mezelf zijn bij hem! Ik ben zo trots op hem, als persoon maar ook op zijn rol als vader voor Yves en Mae. Trots op zijn ontwikkeling. Als eigenaar van Healthclub Magic en Les Mills Trainer is hij voor vele een gezellige, sportieve stok achter de deur. Laten we het verder maar niet hebben over dat lekkere koppie hé! Trots op ons, op onze twee prachtige kindjes, waar uitdagingen bij horen.. But look at us know.

"Oh, wat zie ik mijzelf in jou, terwijl je tegelijkertijd ook zo onwijs uniek bent"

Ons eerste kind! Hij heeft mij mama gemaakt. Mijn leven op zijn kop gezet. Emoties waarvan ik niet wist dat ik die in mij had naar boven weten te halen en tegelijkertijd mijn leven zo veel meer kleur gegeven. 

Eigenwijs, zo ontzettend eigenwijs, pienter, leergierig en vooral héél gevoelig. Oh, wat zie ik mijzelf in jou, terwijl je tegelijkertijd zo onwijs uniek bent. Elk moment met jou, geniet ik, elk moment met jou, leer ik. Een eerste kind laat je inzien dat alle clichés waar zijn. Het is intens, maar ik zou het voor geen goud willen missen!

Zei ik intens?

Oja zeker! Intens werd het pas echt toen onze dochter geboren werd. Een dochter! Bij beide zwangerschappen wisten wij het geslacht niet tot ik bevallen was. En laat ik er nou heilig van overtuigt geweest zijn dat het weer een jongetje zou worden.

Vanaf tel 1 was jij een echt meisje. Mijn zwangerschap was compleet anders, jouw karaktertje is compleet anders. Natuurlijk, ook jij bent uniek! Én een meisje! haha.. Koppig, pittig maar toch ook zo zacht. Je staat op je strepen maar kruipt het liefst nog dagelijks helemaal in mij. Ik kan niets anders zeggen dat het alleen nog maar intenser werd na de geboorte van Mae. Hoe kon ik het druk vinden met één kind? But still.. Ik zou het voor geen goud willen missen!

" Ik maak andere keuzes..."

Ik kan wel zeggen dat ik de afgelopen tien jaar ontzettend veel heb geleerd.
En zo dus ook onwijs veranderd ben. Al vind ik “veranderd” misschien
niet het goede woord. Ontwikkeld, ik maak andere keuzes, en ik blijf mij ontwikkelen.
Blijven focussen op een goede balans is voor mij een must.  

Ik heb gewerkt naar dat geen wat ik daar voor nodig had…
De juiste mensen om mij heen, meer voelen, een stukje vrijheid 
door Healthy Feelings.

Doen wat ik het liefste doe,
op de momenten dat ik dat wil doen!

Have a Happy and Healthy day

Xx Dimitra