Wat is Healthy Feelings

Food | Mind & Breathing | Movement

Mijn big why.. de big why van healthy feelings

Ook dit zit allemaal in elkaar verweven...


Waarom ben ik gaan doen wat ik nu doe? Zo veel mogelijk mensen begeleiden naar een gezond(er) én gelukkig(er) leven. Healthy Feelings is ontstaan vanuit mijn eigen nieuwsgierigheid en ontwikkeling in voeding, sport, ademhaling & mindset. 

Toen ik moeder werd voelde ik mij ineens een totaal ander mens. Niet beter of slechter, maar anders. Mijn prioriteiten verschoven, net als mijn interesses, mijn fysiek en mijn dagelijks ritme.

De kleding branche waar ik al jaren voor grote en kleine merken werkte in leidinggevende functies paste niet meer. 
Ondanks dat mijn klanten, team en collega’s nog steeds als super fijn voelde, merkte ik dat het bedrijf niet meer paste. Ook de werkzaamheden, de druk en de werktijden.. het klopte niet meer. 

Het koste mij een burn-out om te beseffen dat ik een grens mocht trekken. Om te beseffen dat ik eerlijk mocht zijn over mijn behoefte, ook al was dit anders dan de gemiddelde stroming. En zo ontstond Healthy Feelings. Ik heb hier geen moment spijt van gehad!!

Ik geloof dat er echt een andere manier is om met ons lichaam om te gaan. Ik geloof dat het lichaam een zelf helend vermogen heeft waar je u tegen kunt zeggen, mits je samenwerkt met jouw lichaam. Dat onze levensstijl uit de hand loopt, er te weinig oog is voor de juiste kennis delen, met als resultaat dat dit een groot deel van de hoge (welvaart) ziekte en aandoeningen aantallen veroorzaakt. Dit is de basis! 

Het is mijn passie om jouw mee te nemen in de reis naar een gezonde(re) en gelukkige(re) persoon. Meer vanuit jouw kracht, met de juiste voeding, beweging, ademruimte en de juiste balans tussen stress en ontspanning… 

Het is elke dag weer een cadeautje om mee te mogen lopen naast de prachtige mensen die deze mooie stappen zetten allemaal op hun eigen manier!

Precies daarom doe ik wat ik doe..
Met heel mijn hart!