Wat is Healthy Feelings

Food | Mind | Movement

Mijn big why.. de big why van healthy feelings

Ook dit zit allemaal in elkaar verweven...

 

Waarom ben ik gaan doen wat ik nu doe? Zo veel mogelijk vrouwen begeleiden naar een gezond(er) én gelukkig(er) leven. Healthy Feelings is ontstaan vanuit mijn eigen nieuwsgierigheid en ontwikkeling in voeding, sport en mind. Als moeder voelde ik mij ineens een totaal ander mens. Niet beter of slechter, maar anders. Mijn prioriteiten verschoven, net als mijn interesses, mijn fysiek en mijn dagelijks ritme.

De kleding branche waar ik al jaren voor grote en kleine merken werkte in leidinggevende functies paste niet meer. 
Ondanks dat mijn klanten en collega’s nog steeds als super fijn voelde, merkte ik dat het bedrijf niet meer paste. Ook de werkzaamheden, de druk en de werktijden.. het klopte niet meer. 

Het koste mij een burn-out om te beseffen dat ik een grens mocht trekken. Om te beseffen dat ik eerlijk mocht zijn over mijn behoefte, ook al was dit anders dan de gemiddelde stroming. En zo ontstond Healthy Feelings. Ik heb hier geen moment spijt van gehad!!

Ik geloof dat er echt een andere manier is om met ons lichaam om te gaan. Ik geloof dat het lichaam een zelf helend vermogen heeft waar je u tegen kunt zeggen, mits je samenwerkt met jouw lichaam. Dat onze levensstijl uit de hand loopt en we dat niet over het hoofd mogen zien als het gaat om de hoge (welvaart) ziekte en aandoeningen aantallen. 

Het is mijn passie om jouw mee te nemen in de reis naar een gezonde(re) en gelukkige(re) vrouw. Meer vanuit jouw kracht, met de juiste voeding, beweging en mindset… wat is het prachtig om mee te mogen lopen naast de prachtige vrouwen die deze mooie stappen zetten allemaal op hun eigen manier!

 

 

Precies daarom doe ik wat ik doe..
Met heel mijn hart!

Of het nu gaat om een hormoon disbalans, energielek of een stukje darmgezondheid. 
Afgelopen jaren heb ik al aardig wat mooie mensen mogen begeleiden in hun
ontwikkeling naar een gezond(er) en gelukkig(er) leven. 

Benieuwd hoe zij dat hebben ervaren?
Lees het hieronder…

Het verhaal van...

Een van de belangrijkste pijlers voor mij is mindset. Ik kan erg in een negatieve spiraal zitten, wat er voor zorgt dat mijn motivatie ver te zoeken is. Dimitra heeft mij geholpen die spiraal naar het positieve te draaien.
Britt
Ze motiveerde mij om het weer op te pakken als ik een terugval had maar liet het mij allemaal zelf doen. Ze dacht mee, maar door het zo te stellen wist ik eigenlijk het antwoord op mijn vraag al. Gaf tips en tricks om mijn mind set op orde te krijgen. Ik raad Dimitra (Healthy Feelings) oprecht aan, ze is een lieve, jonge, fijne vrouw die er echt voor joú is.

efy
Ik sportte al 2-3 keer in de week, at voor mijn gevoel gezond en snoepte nauwelijks. Helaas gebeurde er niets...Wat deed ik nou fout waardoor ik niets tot nauwelijks afviel? Inmiddels ben ik met behulp van Healthy Feelings ongeveer 10 kilo afgevallen én voel ik mij veel beter!


Linda