This is my serious face..

Deze week heb ik een weekje vakantie. Perfecte timing na mijn switch vanuit de kleding richting de sportwereld. De switch die op 3 september dan echt begon. Buiten het feit dat het toch wel een hele nieuwe wereld voor mij is, is het ook een compleet ander ritme voor ons als gezin. Beter.. absoluut! Maar het geeft ook weer veel stof om over na te denken!

Tijdens zo’n weekje vrij waarin ik de meeste tijd besteed aan mijn gezin, gewoon lekker met z’n viertjes zijn! 👨‍👩‍👧‍👦.. Besteed ik bijna net zo veel tijd aan “denken” .. en dat denken is niet altijd een vooruitgang. Maar vandaag, in mijn zen modus, tijdens de was vouwen (ja ik word hier rustig van 🙋🏼‍♀️) met op de achtergrond de podcast van @sovschoice_ dacht ik ineens;

• Diem als jij al niet geloofd dat het kan.. hoe moet het dan ooit gaan lukken?

Toen ik een uurtje of twee later bij mijn liefste vriendinnetje in de kappersstoel zat, heb ik het voor het eerst uitgesproken!

• Januari 2019! Ik voel dat ik dit kan!

En ineens staat de helft van wat ik maar niet uit mijn hoofd op papier kreeg t afgelopen half jaar binnen twee uurtjes perfect op papier 🤷🏼‍♀️🙏🏻..

Ik zeg welterusten lieve allemaal.. Op naar januari 2019!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *