De taboe die onvruchtbaarheid heet..

Deze week staat in het teken van mama’s én papa’s voor wie het niet vanzelf sprekend is een kindje te krijgen!

Bij Healthy Feelings kom ik veel vaker dan ik wens in contact met stellen die lastig zwanger kunnen worden of te maken krijgen met miskramen. Buiten het feit dat ik soms schrik van de hoeveelheid stellen die met deze situatie in aanraking komen, maakt het mij verdrietig dat zij zich soms schamen hiervoor!

Op onvruchtbaarheid heerst nog een enorm taboe! Wat als de wereld zich open zou stellen om deze moeilijke tijd van 1 op de 6 stellen (in Europa) een heel klein beetje beter te begrijpen.

Doorbreek de stilte en praat erover. Geef een luisterend oor, ondersteun waar nodig! Wil je weten hoe? Check mijn insta story…

#europeaninfertilityweek2018 #Breakthesilence

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *