Gevulde zoete aardappel

Heerlijke combinatie voor een goede lunch of als rijk tussendoortje

Ingrediënten

| 1 grote zoete aardappel
| 125 gram geitenkaas
| een snuf peper
| 2 eetlepels balsamico azijn

Aan de slag

Zet de oven aan op 200 graden.
Snijdt de zoete aardappel door de lengte door en prik wat gaatjes in de schil kant met een vork.
Leg ze op een bakplaat met de schil naar boven en doe ze voor 30 minuten in de oven.

Na 30 min draai je de zoete aardappel om en check je met een vork of je de binnenkant wat kunt prakken.
Mocht dit niet lukken schuif de zoete aardappel nog even terug in de oven. 
Lukt dit wel dan prak je de zoete aardappel in het schilletje, kruimel je de geitenkaas erover
schuif deze nog 5 a 10 minuten terug de oven in tot de kaas wat gesmolten is.

Leg ze op een bordje en schenk de balsamico azijn er overheen
en bestrooi met een beetje peper.

 

| Geniet |

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *