Mexicaanse Nacho Schotel

Hoe ik mijn kids van een berg groente voorzie?
Met deze heerlijke, goed gevulde Nacho schotel is dat een makkie!

Ingrediënten

| 2 zoete aardappels
| 250 gram mais
| 250 gram doperwten
| 250 gram linzen 
| 250 gram bruine bonen
| 300 gram bruschetta tomaatsalade
| 2 bosuien
| 1 zakje geraspte kaas (30+)
| 1 zak tortillachips naturel
| 120 ml zure room

 

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van ongeveer 1 cm. Kook deze 4 minuten.

Doe de zoete aardappelblokjes, mais, linzen, doperwten, bruine bonen en tomatensalade in een ovenschaal
en meng dit goed door elkaar.
Steek de tortillachips in het mengsel.
Bestrooi de kaas over het geheel en zet het 10 min in de oven.  

Snijdt de bosui in halve ringetjes en bestrooi de overschotel met de bosui als het uit de oven kom. 
Serveer het met de zure room.  

Heerlijk en door de vele peulvruchten rijk aan eiwitten!

 

| Geniet |

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *