Homemade Granola

In een handomdraai

Ingrediënten

| Zakje AH biologische dadel en noten mix
(500 gram)
| 200 gram glutenvrije havermout 
| 100 gram walnoten
| 100 gram pecannoten

| 5 eetlepels Kokosolie
| Ahorn siroop of honing na smaak
 ( ik doe ongeveer 2 eetlepels) 
| Kaneel na smaak 
| Cacoapoeder na smaak
| 2 theelepels vanille poeder 

 

Aan de slag

Super easy! Zet de oven aan op ongeveer 180 graden. 

Gooi alle ingrediënten in een grote kom en als laatste voeg je de olie toe.. 
Mix dit goed door elkaar. Het mag door de olie best een beetje plakkerig worden. 
Is het dat nog niet mag je wat extra olie toevoegen. 

Leg een bakpapiertje op een ovenplaat. 
Verdeel het mengsel over de hele plaat en zet het in de oven. 
Schep elke 10 min even om tot het lekker knapperig is!

Klaar!

De kruiden en noten kun je natuurlijk vervangen geheel naar eigen smaak! 
Ik varieer hier zelf ook geregeld in…

 

| Geniet |

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *