HF_OLD_PINK

laat je inspireren en motiveren door

" het verhaal van "

"Diem plaatste een aantal jaar geleden

een quote op Instragram waarin ik mijzelf enorm herkende"

Dit was dan ook het moment dat ik contact op nam met haar. Diem heeft mij geleerd mijn leven te balanceren op verschillende gebieden: voeding, beweging en mindset. Ze heeft mij geholpen bij het aanleren van een nieuwe leefstijl.Het belangrijkste van alles: Ze gaf mij de tools die bij mij paste en voor mij werkte.Een van de belangrijkste pijlers voor mij is mindset. Ik kan erg in een negatieve spiraal zitten, wat er voor zorgt dat mijn motivatie ver te zoeken is. Dimitra heeft mij geholpen die spiraal naar het positieve te draaien.

"Dit niet alleen met de focus op mijn lichaam, maar ook op mijn geest! "

Ik kan mij bijvoorbeeld super druk maken om het feit dat ik soms zo druk ben en dan niet kan sporten. 
Ik krijg daar een enorm schuldgevoel van. Dimitra heeft mij laten inzien dat je leven bestaat uit geven en nemen. 
Hier moet balans in zijn. Ik leerde mijzelf de vraag te stellen: 
Is er balans in dat geen wat mij energie kost en wat mij energie oplevert?
Waarom dat dit belangrijk voor mij was? 

" Ik leerde dat rust van groot belang is
voor een gezond lichaam"

En dat is mijn doel. Een gezond lichaam door middel van een gezonde levensstijl. 
Dit zit voor mij niet in de cijfers op de weegschaal, maar vooral in het gevoel dat ik heb in mijn lichaam. 
Ik zie een groot verschil ten aanzien van een aantal jaar geleden in mijn leefstijl. 
Neem als voorbeeld mijn vakanties. Voorheen ging ik los in de vakantie en baalde ik wanneer ik thuis weer op de weegschaal stond. 
Is dat genieten? Ik denk het niet.
Nu, 3 jaar later, kan ik gezonde(re) keuzes maken en eigenlijk nog veel meer genieten tijdens en na mijn vakanties. 

Waar ik nog dagelijks op moet letten is dat qua voeding mijn macro’s in balans zijn. 
Het is iets wat automatisch gaat, maar waar ik af en toe nog even check of alles nog in de goede lijn gaat. 

Ik ben nog niet waar ik wik zijn … Maar ik weet hoe ik daar kan komen! xxx Britt

Trots op het proces wat deze prachtige, krachtige vrouw heeft belopen en nog steeds beloopt. De focus begon bij gewicht maar daar kwam al snel een stukje mindset bij. Het meest trots ben ik op het feit dat Britt zichzelf de tijd gunt deze stappen te maken en zichzelf te blijven uitdagen.