HF_OLD_PINK

laat je inspireren en motiveren door

" het verhaal van "

Ik kende Dimitra nog van The Stone, zodoende volgde ik haar op Instagram.
Steeds meer zag ik voorbij komen over Healthy Feelings.
Uiteindelijk de post dat het vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Toch liet ik het weer lopen, want zo moeilijk moet het toch niet zijn, afvallen na een zwangerschap / bevalling. Wel dus.. Ik bleef stuntelen en toen toch de knoop doorgehakt. Maar ik woon in ‘S-Hertogenbosch en zij in Vianen.
Toch kwam ze naar mij toe en zijn we een traject begonnen. Waar we dachten niet zo veel fases nodig te hebben was het tegendeel toch waar.

Het is niet letten op je voeding met simpele tips en doodsaaie voedingsschema’s. Nee, het is naast de tips het meedenken en vooral de mind set. De afspraken gingen via face time en eens in de zoveel afspraken in real life. Ze motiveerde mij om het weer op te pakken als ik een terugval had maar liet het mij allemaal zelf doen. Ze dacht mee, maar door het zo te stellen wist ik eigenlijk het antwoord op mijn vraag al. Gaf tips en tricks om mijn mind set op orde te krijgen. Ik raad Dimitra (Healthy Feelings) oprecht aan, ze is een lieve, jonge, fijne vrouw die er echt voor joú is. Inmiddels ben ik, door meer te gaan eten ( echt?, ja echt!) al een aantal kilo’s kwijt maar vooral gedaald in vetpercentage en gestegen in spiermassa. Ik zie echt heel veel verschil. 

Ik hield het allemaal bij in een app waarin Dimitra mee kon kijken, zo konden we zien waar er verbetering nodig was om nog sneller bij mijn doel te komen. Ik wilde het vooral doen op een manier die bij mij paste en daar hoort soms een wijntje en een chipje bij. Dit kon allemaal omdat Dimitra mee kijkt naar een manier die bij jou past, dat het wel haalbaar is ipv rigoureus ze gewoontes omgooien. Ze heeft mij geleert om bewust te kijken naar voeding, naar wat je nodig hebt op een dag en hoe je dit kloppend kan maken tussen de verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten. Ik hoop dat ik een beetje duidelijk heb kunnen maken wat de hulp van Healthy Feelings voor effect heeft gehad. 

ga ervoor om bij je doel te komen.
succes !!! xxx Efy

Efy heeft mooie doelen bereikt. Niet alleen fysiek maar ook haar doel om haar eigen bedrijf op te zetten heeft zij waar gemaakt. Ze is meer gaan doen wat zij écht leuk vindt en dat helpt haar in het proces zich fysiek ook beter te voelen. Hoe mooi is die wisselwerking! Mega trots ook op deze prachtige dame!